Лого алт
1

Капачка за дополнително осветлување

Капачка за дополнително осветлување

Квалитет: PJ
No image available

Дополнително капаче за осветлување

787-ALL-N-217761

Код: 787-ALL-N-217761

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: CIBIE

Дополнително име : само за халоген; ОСКАР

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3450.49 ден

Квалитет: PJ

Дополнително капаче за осветлување

787-ALL-N-244576

Код: 787-ALL-N-244576

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Дијаметар (mm): 152

Облик: круг

Длабочина (mm): 30

Боја: црна

Ширина (mm): 156

Локација предна/задна: F/R

Висина (mm): 175

Дополнително име : for halogen only

Хомологација: не се применува

Квалитет: PJ
No image available

Дополнително капаче за осветлување

787-ALL-N-217762

Код: 787-ALL-N-217762

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: CIBIE

Дополнително име : за LED осветлување; МИНИ ОСКАР

Квалитет: PJ
No image available

Дополнително капаче за осветлување

787-ALL-N-217763

Код: 787-ALL-N-217763

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: CIBIE

Дополнително име : за LED осветлување; ОСКАР

Боја: хромиран раб, црно куќиште, црн раб

Квалитет: PJ
No image available

Дополнително капаче за осветлување

787-ALL-N-217764

Код: 787-ALL-N-217764

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: CIBIE

Боја: хромирано куќиште, хромирана рамка, да биде подготвена

Дополнително име : за LED осветлување; ОСКАР

*Lowest price for the last 30 days with VAT