Лого алт

Кабли за акумулатори

Кабли за акумулатори

Квалитет: PJ

Кабли продужни

682-ALL-N-218324

Код: 682-ALL-N-218324

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Ампеража [А]: 220

Дел од цевката во mm²: 16

Должина (m): 3

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1109.33 ден

Квалитет: PJ

Кабли продужни

682-ALL-N-218325

Код: 682-ALL-N-218325

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Ампеража [А]: 350

Дел од цевката во mm²: 25

Должина (m): 3,5

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1852.82 ден

Квалитет: PJ

Кабли продужни

682-ALL-N-218326

Код: 682-ALL-N-218326

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Ампеража [А]: 480

Дел од цевката во mm²: 35

Должина (m): 4,5

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2539.71 ден

Квалитет: Q

Кабли продужни

682-ALL-N-218590

Код: 682-ALL-N-218590

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Матријал: бакар

Производител: MAGNETI MARELLI

Ампеража [А]: 350

Дел од цевката во mm²: 25

Должина (m): 3,5

Квалитет: Q

Кабли продужни

682-ALL-N-218591

Код: 682-ALL-N-218591

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Матријал: бакар

Производител: MAGNETI MARELLI

Ампеража [А]: 480

Дел од цевката во mm²: 35

Должина (m): 4,5

Квалитет: Q

Кабли продужни

682-ALL-N-218592

Код: 682-ALL-N-218592

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Ампеража [А]: 150

Дел од цевката во mm²: 16

Должина (m): 3

Квалитет: Q
No image available

Кабли продужни

682-ALL-N-218593

Код: 682-ALL-N-218593

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Ампеража [А]: 220

Дел од цевката во mm²: 25

Должина (m): 3,5

Квалитет: Q
No image available

Кабли продужни

682-ALL-N-218594

Код: 682-ALL-N-218594

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Ампеража [А]: 350

Дел од цевката во mm²: 35

Должина (m): 4,5

Квалитет: Q

Кабли продужни

682-ALL-N-218589

Код: 682-ALL-N-218589

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Матријал: бакар

Производител: MAGNETI MARELLI

Ампеража [А]: 220

Дел од цевката во mm²: 16

Должина (m): 3,5

*Lowest price for the last 30 days with VAT