Лого алт
Контактирајте не
Пребарувај
Кошничка

Паркинг сензор

443-0443-N-177989

Код: 443-0443-N-177989

Опис: Со 3 pin конектор

Опис: Ултразвучен сензор

Опис: Со заптивка

Позиција (напред/назад): Задно

Боја: Црно, со црна основа

ОЕ: 7L5919275AGRU

ОЕ: 7L5919275B

ОЕ: 7L5919275BGRU

ОЕ: 7L5919275

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1161.71 ден

Паркинг сензор

242-0626-N-301107

Код: 242-0626-N-301107

Опис: Со 3 pin конектор

Позиција (напред/назад): Преден или заден

Боја: црн

ОЕ: A0009055504

ОЕ: 0009059300

ОЕ: 0009055504

ОЕ: A0009059300

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1207.33 ден

Паркинг сензор

242-1322-N-373961

Код: 242-1322-N-373961

Позиција (напред/назад): Преден и заден

Приклучок: Со 3 pin конектор

ОЕ: 5Q0919275

ОЕ: 5Q0919275B

ОЕ: 2409650

ОЕ: 0009055504

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1887.46 ден

Паркинг сензор

242-1272-N-373963

Код: 242-1272-N-373963

ОЕ: 5Q0919297A

ОЕ: 5Q0919297B

ОЕ: 5Q0919297BGRU

ОЕ: 89341F4010A0

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2332.71 ден

Паркинг сензор

242-0443-N-380453

Код: 242-0443-N-380453

Производител: Hella

Позиција (напред/назад): Задно

Објаснување: L form

Приклучок: Со 3 pin конектор

ОЕ: 7L5919275

ОЕ: 7L5919275AGRU

ОЕ: 7L5919275B

ОЕ: 7L5919275BGRU

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 4368.87 ден

Држач за паркинг сензор

242-1320-N-305210

Код: 242-1320-N-305210

Опис: Со селотејп

Дијаметар (mm): 23,8 mm

*Lowest price for the last 30 days with VAT