Лого алт
Контактирајте не
Пребарувај
Кошничка

Кутија за воздушен филтер

264-1271-N-104614

Код: 264-1271-N-104614

Период на апликација: Од 2016

ОЕ: 04E129611H

Од 2016

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3513.86 ден

Кутија за воздушен филтер

264-0628-N-104617

Код: 264-0628-N-104617

За моделот опис: 2.0 TSi

Моторен код : CDAA

ОЕ: 1K0129607AG

ОЕ: 1KD129607B

ОЕ: 1KD129607C

ОЕ: 1K0129607C

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3928.69 ден

Кутија за воздушен филтер

264-7200-N-104586

Код: 264-7200-N-104586

Ограничувања по модел: 1.4 бензин

Моторен код : CAVA,CNWB,CTHA

ОЕ: 1K0129607AD

ОЕ: 1K0129607BB

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 8909.26 ден

Кутија за воздушен филтер

264-7200-N-104585

Код: 264-7200-N-104585

Ограничувања по модел: 1.4 бензин

Моторен код : CAVA,CNWB,CTHA

ОЕ: 1K0129607AC

ОЕ: 1K0129601AQ

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 9145.83 ден

Кутија за воздушен филтер

264-0628-N-284238

Код: 264-0628-N-284238

Моторен код : Cfhc,cbdb,cfgc,cbbb

ОЕ: 3C0129607AS

Кутија за воздушен филтер

264-0443-N-224242

Код: 264-0443-N-224242

Ограничувања по модел: За 1.8, 1.8 ТФСИ, 2.0 ТФСИ

Моторен код : CABW,CABA,CBFA,CCTA,CCZA,CCZB,CDAA,CDAB,BZB

ОЕ: 1K0129607C

ОЕ: 1K0129607AG

Воздуховод за филтерот за воздух

264-0628-N-383057

Код: 264-0628-N-383057

Период на апликација: До 2015

ОЕ: 1K0805962

*Lowest price for the last 30 days with VAT