Лого алт
Контактирајте не
Пребарувај
Кошничка

Кутија за воздушен филтер

264-1271-N-104614

Код: 264-1271-N-104614

Ограничувања по модел: 1.4 бензин

Моторен код : PR-TL1

ОЕ: 04E129611H

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3524.84 ден

Воздуховод за филтерот за воздух

264-0628-N-383057

Код: 264-0628-N-383057

ОЕ: 1K0805962

Воздуховод за филтерот за воздух

264-0628-N-289102

Код: 264-0628-N-289102

Submodel 1: Scirocco | 2.0 tsi | 1984ccm | p | 147 | 200 | cawb; ccta

Материјал: Пластично

ОЕ: 1K0129618AN

*Lowest price for the last 30 days with VAT