Лого алт
Контактирајте не
Пребарувај
Кошничка

Пиксна

258-0535-N-115637

Код: 258-0535-N-115637

Опис: Универзален

Пакет: 25 парчиња

Димензии: ( a 19.4 b 12 c 3.6 d 4.4 ) mm

ОЕ: 1450293

ОЕ: 07129925727

ОЕ: 7129925727

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 443.56 ден

Пиксна

258-0548-N-351851

Код: 258-0548-N-351851

Опис: Many applications

Опис: A=28; b=18; c=8; d=6,2

ОЕ: 61331459545

ОЕ: 61332346555

ОЕ: 6103426

ОЕ: 7703046020

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 539.88 ден

Пиксна

258-0535-N-376752

Код: 258-0535-N-376752

Пакет: 10 парчиња

Димензии (mm): A - 19, b - 12, c - 5, d - 4.8

ОЕ: 1450293

ОЕ: 7129925727

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 589.73 ден

Пиксна

258-0315-N-132701

Код: 258-0315-N-132701

ОЕ: 7703046151

ОЕ: 7703046020

ОЕ: 61332346555

ОЕ: 6103426

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 733.36 ден

Пиксна

258-0535-N-376751

Код: 258-0535-N-376751

Пакет: 10 парчиња

Димензии (mm): A - 20, b - 13, c - 4, d - 4/5

ОЕ: 1450293

ОЕ: 7129925727

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 778.13 ден

No image available

Пиксна

258-0558-N-394997

Код: 258-0558-N-394997

Пакет: 100

Димензии: A=21; b=13; c=3,8; d=4

Објаснување: Many applications

ОЕ: 07129925727

ОЕ: 1450293

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1581.62 ден

Штипка

258-0338-N-115775

Код: 258-0338-N-115775

Опис: За седишта

Пакет: 10 парчиња

Димензии: ( a 13 b 7.8 c 20.6 d 2.3 h 18.8 ,ø 8 ) mm

ОЕ: 7M0883069

ОЕ: 6117693

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 283.88 ден

Штипка

258-0548-N-115777

Код: 258-0548-N-115777

Опис: За тапацирање

Пакет: 10 парчиња

Димензии: ( a 13.2 b 8.3 c 18.2 d 2.1 h 19.6 ,ø 8 ) mm

ОЕ: 6099812

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 306.69 ден

Штипка

258-0112-N-115782

Код: 258-0112-N-115782

Опис: За тапацирање

Пакет: 25 парчиња

Димензии: ( a 13.2 b 8 c 17.8 d 2.7 h 17.7 ,ø 8 ) mm

ОЕ: 6117693

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 445.25 ден

Мутер

258-0983-N-115628

Код: 258-0983-N-115628

Материјал: Пластично

Опис: Универзален

Пакет: 10 парчиња

Димензии: ( a 9.5 b 9.5 c 3 f 7.2 g 6.5 h 10 ) mm

ОЕ: 6695013

ОЕ: W700578S300

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 205.31 ден

Мутер

258-0553-N-116025

Код: 258-0553-N-116025

Материјал: Пластично

Опис: За заштита под возило, шофершајбна рака и подкрила

Пакет: 10 парчиња

Димензии: ( a 20.1 c 4.3 h 10.2 f 10.1 g 8.3 ) mm

ОЕ: 6150260

ОЕ: W700505S300

ОЕ: 6649923

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 296.55 ден

Стега Држач

258-0535-N-115779

Код: 258-0535-N-115779

Опис: За електричен систем во моторен одел

Опис: 10 парчиња

Дијаметар на отворот: 6 mm

ОЕ: 6105034

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 359.92 ден

Нитна

258-0548-N-115654

Код: 258-0548-N-115654

Материјал: Пластично

Опис: За внатрешни блатобрани

Пакет: 10 парчиња

Димензии: ( a 15.1 x 8.1 b 7.6 c 8 d 1.9 h 12.5 ) mm

ОЕ: 6743363

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 309.23 ден

Штипка за држач за хауба

258-0179-N-132695

Код: 258-0179-N-132695

Опис: За долно фиксирање

ОЕ: 6068981

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 136.87 ден

Штипка за држач за хауба

258-0535-N-116065

Код: 258-0535-N-116065

Дијаметар: 8 mm

Пакет: 2 броя

ОЕ: 1629999

ОЕ: 6870622

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 679.28 ден

Нитна

258-0362-N-116084

Код: 258-0362-N-116084

Материјал: Пластично

Опис: За предно стакло панел

Пакет: 10 парчиња

Димензии: ( a 10.9 b 9 c 13 d 2 h 10.3 ) mm

ОЕ: 6114021

*Lowest price for the last 30 days with VAT