Лого алт
Контактирајте не
Пребарувај
Кошничка

Пиксна

258-0150-N-294949

Код: 258-0150-N-294949

Sales unit [pcs]: 5 бр

Опис: За под шасија заштита

ОЕ: 30681674

ОЕ: 7703041045

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1191.28 ден

Штипка

258-6720-N-348254

Код: 258-6720-N-348254

Опис: За внатрешни блатобрани

Опис: Upholstery boot

Опис: A=30; b=9,5; h=20

Пакет: 10

ОЕ: 7703081127

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 296.55 ден

Штипка

258-0137-N-295056

Код: 258-0137-N-295056

Sales unit [pcs]: 5 бр

Опис: За браници и лајсни

ОЕ: 9046818008

ОЕ: 9046816019

ОЕ: 6616858

ОЕ: 217464725R

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 324.43 ден

Штипка

258-0109-N-294874

Код: 258-0109-N-294874

Sales unit [pcs]: 10 парчиња

Опис: Тапацир на врата

Опис: За решетка

Опис: Тапацири - багажник

ОЕ: 52055147

ОЕ: 8200700969

ОЕ: 8335TE

ОЕ: 1640638080

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 306.69 ден

Мутер

258-0150-N-294995

Код: 258-0150-N-294995

Sales unit [pcs]: 10 парчиња

Материјал: Пластично

Опис: Внатрешни столбови

Опис: Тапацири - багажник

ОЕ: 7568NZ

ОЕ: 7703081233

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 157.15 ден

Мутер

258-0270-N-294996

Код: 258-0270-N-294996

Sales unit [pcs]: 10 парчиња

Материјал: Пластично

Опис: Тапацир на врата

ОЕ: 7703081232

ОЕ: 8794ZA

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 294.02 ден

Мутер

917-ALL-N-244483

Код: 917-ALL-N-244483

Материјал: Пластично

Опис: Many applications

Димензии: A 15,5 c 4,2 h 15,5 z 8,2x8,2

Оделение за продажба: Packing unit: 10

ОЕ: 7703081184

ОЕ: 7703081178

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 291.48 ден

Мутер

916-ALL-N-244489

Код: 916-ALL-N-244489

Опис: Механизам за заклучување на врата

Димензии: A 23 b 19 c 6 h 13

Оделение за продажба: Количина на пакувањето: 5

ОЕ: 7703044197

ОЕ: 4434730

ОЕ: 93198412

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 547.48 ден

Нитна

914-ALL-N-216193

Код: 914-ALL-N-216193

Материјал: Пластично

Опис: Many applications

Димензии: A 17,9 b 8,2 c 17,5 h 18,2

Оделение за продажба: Packing unit: 10

Стегач со дијаметар на дупка: 8,2

ОЕ: 054000001R

ОЕ: 7703077436

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 249.24 ден

Мутер затворен

258-0526-N-360373

Код: 258-0526-N-360373

Пакет: 10 парчиња

Објаснување: лајсна на багазжник

ОЕ: 6936C9

ОЕ: 11514517

ОЕ: 4802984

ОЕ: 7703033156

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 334.57 ден

Штипка за држач за хауба

688-ALL-N-244515

Код: 688-ALL-N-244515

Опис: Помошна опрема во моторниот простор

Оделение за продажба: Количина на пакувањето: 5

ОЕ: 61138368029

ОЕ: 7703079650

ОЕ: 7703179035

ОЕ: 7703179088

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 430.89 ден

Штипка

258-0755-N-371916

Код: 258-0755-N-371916

Фиксатори за патосници

258-VWT7-N-281573

Код: 258-VWT7-N-281573

Производител: Rezaw-plast

Материјал: Pvc

Опис: Комплет од 4 дела

Опис: With oval hole

Боја: црн

Фиксатори за патосници

258-VWT7-N-281572

Код: 258-VWT7-N-281572

Производител: Rezaw-plast

Материјал: Pvc

Опис: Комплет од 4 дела

Опис: With round hole

Боја: црн

*Lowest price for the last 30 days with VAT