Лого алт
1

Гас маска

Гас маска

Квалитет: PJ

Гас маска

907-ALL-N-218353

Код: 907-ALL-N-218353

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: COLAD

Опис: со филтер

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 6234.37 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT