Лого алт

Гас маска

Гас маска

Квалитет: PJ

Маска за уста нос

742-ALL-N-218375

Код: 742-ALL-N-218375

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 50

Производител: COLAD