Лого алт
1

Фолија за прицврстување

Фолија за прицврстување

Квалитет: PJ

Фолија за покривање

898-ALL-N-244622

Код: 898-ALL-N-244622

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: COLAD

Дебелина (mm): 10µ

Ширина (m): 4

Боја/завршна обработка: бело

Опис: semitransparent

Должина (m): 150

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 6121.16 ден

Квалитет: PJ

Фолија за покривање

838-ALL-N-218377

Код: 838-ALL-N-218377

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: COLAD

Име : Film4Crash

Ширина (mm): 750

Должина (m): 60

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 27106.28 ден

Квалитет: PJ

Фолија за покривање

838-ALL-N-218376

Код: 838-ALL-N-218376

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: COLAD

Дебелина (mm): 10µ

Должина (m): 300

Ширина (m): 4

Квалитет: PJ
No image available

Фолија за покривање

898-ALL-N-244620

Код: 898-ALL-N-244620

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Достапност: ON ORDER ONLY (without right to return)

Производител: COLAD

Боја/завршна обработка: зелена

Ширина (m): 3,8

Должина (m): 200

Квалитет: PJ
No image available

Фолија за покривање

898-ALL-N-244621

Код: 898-ALL-N-244621

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Достапност: ON ORDER ONLY (without right to return)

Производител: COLAD

Боја/завршна обработка: бело

Должина (m): 150

Опис: висока јачина

Ширина (m): 4

Квалитет: PJ
No image available

Фолија за покривање

898-ALL-N-244623

Код: 898-ALL-N-244623

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Достапност: ON ORDER ONLY (without right to return)

Производител: COLAD

Боја/завршна обработка: сина

Должина (m): 150

Опис: breathable

Ширина (m): 4

*Lowest price for the last 30 days with VAT