Лого алт

Фар

Фар

Квалитет: P

Фар

803-ALL-N-216893

Код: 803-ALL-N-216893

Квалитет :P

P - Заменски дел, кој е со квалитет, еднаков на квалитетот на компонентите кои се фабрички вградени

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: RHT/LHD

Производител: NEOLITE

Дијаметар (mm): 146 (5 3/4")

Облик: круг

Хомологација: ECE

Тип на сијалица : H4

Дополнително име : рамни леќи; со светло за паркирање

Локација предна/задна: F

Составни делови (опрема): со штекер за паркирање

Квалитет: PJ

Фар

803-ALL-N-217780

Код: 803-ALL-N-217780

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: RHT/LHD

Производител: EU

Дијаметар (mm): 139

Облик: круг

Локација предна/задна: F

Хомологација: ECE

Тип на сијалица : R2

Тип : MASSEY FERGUSON

Квалитет: PJ

Фар

803-ALL-N-217769

Код: 803-ALL-N-217769

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: RHT/LHD

Производител: EU

Дијаметар (mm): 144

Облик: круг

Локација предна/задна: F

Хомологација: ECE

Дополнително име : со капакот на сијалицата; со светло за паркирање

Тип на сијалица : H4

Волти напон: 12/24V

Квалитет: PJ

Фар

803-ALL-N-217788

Код: 803-ALL-N-217788

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: RHT/LHD

Производител: EU

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 88

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F

Ширина (mm): 184

Висина (mm): 102

Тип на сијалица : H4

Квалитет: PJ

Фар

803-ALL-N-217789

Код: 803-ALL-N-217789

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: RHT/LHD

Производител: EU

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 88

Составни делови (опрема): со штекер за паркирање

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F

Дополнително име : со светло за паркирање

Ширина (mm): 184

Висина (mm): 102

Тип на сијалица : H4

Квалитет: PJ

Фар

803-ALL-N-217794

Код: 803-ALL-N-217794

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: RHT/LHD

Производител: EU

Прилагодување: рачен

Облик: квадрат

Длабочина (mm): 77

Ширина (mm): 172

Волти напон: 12/24V

Висина (mm): 142

Тип на сијалица : H4

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F

Дополнително име : без светло за паркирање; леќи со оптичка шема

Квалитет: PJ

Фар

803-ALL-N-217773

Код: 803-ALL-N-217773

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: RHT/LHD

Производител: EU

Дијаметар (mm): 178 (7")

Облик: круг

Дополнително име : со капакот на сијалицата; со светло за паркирање

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F

Составни делови (опрема): со штекер за паркирање

Тип на сијалица : H4

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q

Фар

802-ALL-N-220069

Код: 802-ALL-N-220069

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Дополнително име : 130 lm; 65 лм; IP54 стапка на заштита; со сензор за движење; батерија напојува

Тип на сијалица : 1xLED

Номинална моќност: 0,9W

Квалитет: Q

Фар

802-ALL-N-220070

Код: 802-ALL-N-220070

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Номинална моќност: 3W

Дополнително име : 250 lm; 80 lm; IP54 стапка на заштита; со сензор за движење; напојува со батерија што се полни

Тип на сијалица : LED

Волти напон: 3,8V

Квалитет: Q

Фар

803-ALL-N-217776

Код: 803-ALL-N-217776

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Прилагодување: рачен

Облик: круг

Локација предна/задна: F

Волти напон: 12V

Дополнително име : фаровите со висок зрак

Хомологација: ECE

Тип на сијалица : H7

Квалитет: P

Фар

803-ALL-N-216894

Код: 803-ALL-N-216894

Квалитет :P

P - Заменски дел, кој е со квалитет, еднаков на квалитетот на компонентите кои се фабрички вградени

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: RHT/LHD

Производител: AUTOPAL

Дијаметар (mm): 146 (5 3/4")

Облик: круг

Локација предна/задна: F

Хомологација: ECE

Дополнително име : со светло за паркирање

Тип на сијалица : H4

Составни делови (опрема): со штекер за паркирање

Квалитет: Q

Фар

803-ALL-N-217779

Код: 803-ALL-N-217779

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: RHT/LHD

Производител: VALEO

Дијаметар (mm): 146

Облик: круг

Локација предна/задна: F

Хомологација: ECE

Дополнително име : фаровата светло; фаровите со низок зрак; надворешниот

Тип на сијалица : H4

ОЕ: 2670289991

ОЕ: 95623247

ОЕ: GC001

ОЕ: AZ541240A