Лого алт

Дуплофан

Дуплофан

Квалитет: PJ

Самолеплива лента

759-ALL-N-218389

Код: 759-ALL-N-218389

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: COLAD

Должина (m): 50

Опис: за маскирање на празнините

Ширина (mm): 13

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3363.47 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT