Лого алт
1

Дневни светла и попратни делови

Дневни светла и попратни делови

Квалитет: PJ
No image available

Дневни светла

729-ALL-N-217802

Код: 729-ALL-N-217802

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 22

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F

Ширина (mm): 237

Волти напон: 12/24V

Висина (mm): 20

Тип на сијалица : LED

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3280.67 ден

Квалитет: PJ
No image available

Дневни светла

729-ALL-N-217807

Код: 729-ALL-N-217807

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 50

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F

Ширина (mm): 146

Волти напон: 12/24V

Висина (mm): 33

Тип на сијалица : LED

Дополнително име : 30 лесни диоди

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3543.43 ден

Квалитет: PJ
No image available

Дневни светла

729-ALL-N-217813

Код: 729-ALL-N-217813

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): лево + десно

Оделение за продажба: пар

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 28

Составни делови (опрема): комплет

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F

Тип на монтирање: поддршка на завртки

Дополнително име : со жица

Ширина (mm): 132

Волти напон: 12/24V

Висина (mm): 28

Тип на сијалица : LED

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3949.81 ден

Квалитет: PJ
No image available

Дневни светла

729-ALL-N-217808

Код: 729-ALL-N-217808

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 50

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F

Ширина (mm): 146

Волти напон: 12/24V

Висина (mm): 33

Дополнително име : оптичко влакно

Тип на сијалица : LED

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3941.37 ден

Квалитет: PJ
No image available

Дневни светла

729-ALL-N-217806

Код: 729-ALL-N-217806

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 50

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F

Ширина (mm): 146

Волти напон: 12/24V

Висина (mm): 33

Дополнително име : 4 лесни диоди

Тип на сијалица : LED

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 4272.56 ден

Квалитет: PJ
No image available

Дневни светла

729-ALL-N-217804

Код: 729-ALL-N-217804

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Дијаметар (mm): 80

Облик: круг

Длабочина (mm): 102

Локација предна/задна: F

Хомологација: ECE

Тип на монтирање: заедничка поддршка

Тип на сијалица : LED

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3 лесни диоди

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 4342.68 ден

Квалитет: PJ
No image available

Дневни светла

729-ALL-N-217809

Код: 729-ALL-N-217809

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Облик: овална

Длабочина (mm): 69

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F

Ширина (mm): 93

Волти напон: 12/24V

Висина (mm): 89

Тип на сијалица : LED

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 4926.50 ден

Квалитет: PJ
No image available

Дневни светла

729-ALL-N-217805

Код: 729-ALL-N-217805

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 25

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F

Ширина (mm): 237

Волти напон: 12/24V

Висина (mm): 20

Тип на сијалица : LED

Дополнително име : со ламби за паркирање

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 5019.43 ден

Квалитет: PJ
No image available

Дневни светла

729-ALL-N-217803

Код: 729-ALL-N-217803

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Дијаметар (mm): 80

Облик: круг

Длабочина (mm): 102

Локација предна/задна: F

Хомологација: ECE

Тип на монтирање: поддршка на завртки

Дополнително име : 3 лесни диоди

Волти напон: 12/24V

Тип на сијалица : LED

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 6245.35 ден

Квалитет: Q

Дневни светла

729-ALL-N-216931

Код: 729-ALL-N-216931

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Страна (лево/десно): лево + десно

Оделение за продажба: пар

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 20,5

Дополнително име : 12 лесни диоди

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F

Составни делови (опрема): комплет

Ширина (mm): 257,7

Волти напон: 12V

Висина (mm): 20

Тип на сијалица : LED

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 14439.84 ден

Квалитет: Q

Дневни светла

729-ALL-N-216926

Код: 729-ALL-N-216926

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Страна (лево/десно): лево + десно

Оделение за продажба: пар

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Облик: правоаголна

Локација предна/задна: F

Хомологација: ECE

Составни делови (опрема): комплет

Ширина (mm): 216

Тип на сијалица : LED

Волти напон: 12V

Висина (mm): 35,9

Квалитет: Q

Дневни светла

729-ALL-N-216934

Код: 729-ALL-N-216934

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Дијаметар (mm): 90

Облик: овална

Длабочина (mm): 118,9

Хомологација: ECE

Тип на сијалица : H15

Ширина (mm): 96

Локација предна/задна: F

Волти напон: 12V

Висина (mm): 116

Квалитет: Q

Дневни светла

729-ALL-N-216928

Код: 729-ALL-N-216928

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Страна (лево/десно): лево + десно

Оделение за продажба: пар

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Облик: круг

Тип на сијалица : LED

Хомологација: ECE

Дополнително име : 5 единечни LED модули

Составни делови (опрема): комплет

Локација предна/задна: F

Волти напон: 12/24V

ОЕ: 7800300016

ОЕ: 1527224

Квалитет: PJ

Дневни светла

729-ALL-N-217801

Код: 729-ALL-N-217801

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): лево + десно

Оделение за продажба: пар

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: MAGNETI MARELLI

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 29

Дополнително име : 220 лумен; 4 лесни диоди

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F

Составни делови (опрема): комплет

Ширина (mm): 126

Волти напон: 12/24V

Висина (mm): 23

Тип на сијалица : LED

Квалитет: PJ
No image available

Дневни светла

729-ALL-N-216890

Код: 729-ALL-N-216890

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Облик: правоаголна

Хомологација: ECE

Тип на сијалица : P21W

Ширина (mm): 140

Боја: бели леќи, црно куќиште

Волти напон: 12V

Висина (mm): 75

Локација предна/задна: F

Квалитет: Q
No image available

Дневни светла

729-ALL-N-216935

Код: 729-ALL-N-216935

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Страна (лево/десно): лево + десно

Оделение за продажба: пар

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Облик: овална

Длабочина (mm): 75,8

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F

Составни делови (опрема): комплет

Тип на сијалица : P21W

Ширина (mm): 97,4

Волти напон: 12V

Висина (mm): 71,75

*Lowest price for the last 30 days with VAT