Лого алт

Дихтунзи гарнитури

Дихтунзи гарнитури

Квалитет: PJ

Семеринг

773-ALL-N-219733

Код: 773-ALL-N-219733

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Други апликации: BMW, PSA Group, VW Group

Димензии (mm): 68,5x59x7

Дијаметар на термостат (mm): 67

Главна апликација: Mercedes

Квалитет: PJ

Семеринг

773-ALL-N-219728

Код: 773-ALL-N-219728

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Други апликации: Ford, Opel

Димензии (mm): 49x42x4

Дијаметар на термостат (mm): 48 - 52

Главна апликација: Renault

Квалитет: PJ

Семеринг

773-ALL-N-219729

Код: 773-ALL-N-219729

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Димензии (mm): 54,5x48x5

Дијаметар на термостат (mm): 53 - 57

Квалитет: PJ

Семеринг

773-ALL-N-219731

Код: 773-ALL-N-219731

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Други апликации: Honda, Hyundai, Kia

Димензии (mm): 54,7x45,7x6,5

Дијаметар на термостат (mm): 52

Главна апликација: Ford

Квалитет: PJ

Семеринг

773-ALL-N-219732

Код: 773-ALL-N-219732

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Други апликации: BMW, PSA Group, VW Group

Димензии (mm): 67,5x61,5x4,7

Дијаметар на термостат (mm): 67

Главна апликација: Mercedes

Квалитет: PJ

Семеринг

773-ALL-N-219730

Код: 773-ALL-N-219730

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Други апликации: Hyundai, Honda, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Saab, Suzuki

Димензии (mm): 56,5x47,9x5

Дијаметар на термостат (mm): 52 - 56

Главна апликација: Toyota