Лого алт

Дихтунг на резервар

Дихтунг на резервар

Квалитет: PJ

Дихтунг за бензин

881-ALL-N-216871

Код: 881-ALL-N-216871

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Матријал: еластомер

Дополнителен опис: користете со: 9905KA-E / 9910KA-E / 9910KAPE / 9920KA-E