Лого алт

Дихтунг

Дихтунг

Квалитет: PJ

Семеринг

754-ALL-N-219725

Код: 754-ALL-N-219725

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Димензии (mm): 45,5x38,3x2

Главна апликација: Ford

Други апликации: Daewoo, Opel

Квалитет: PJ

Семеринг

754-ALL-N-219726

Код: 754-ALL-N-219726

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Димензии (mm): 48x38,3x5

Главна апликација: Ford

Други апликации: Daewoo, Opel, Seat

Квалитет: PJ

Семеринг

754-ALL-N-219727

Код: 754-ALL-N-219727

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Димензии (mm): 53,5x46x3

Главна апликација: Ford

Други апликации: Daewoo, Opel