Лого алт

Дигалка

Дигалка

Квалитет: PJ

Дигалка

683-ALL-N-219691

Код: 683-ALL-N-219691

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Информации: направете 1500 кг

Висина: 39 cm