Лого алт

Детектор за струја

Детектор за струја

Квалитет: Q

Детектор за дупки

744-ALL-N-218584

Код: 744-ALL-N-218584

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Апликација: универзален