Лого алт

Алуминиумска фолија ролна

Алуминиумска фолија ролна

Квалитет: PJ

Фолија ролна

760-ALL-N-218949

Код: 760-ALL-N-218949

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Матријал: полиетилен

Оделение за продажба: кг: 1

Дебелина (mm): 0,6

Ширина (mm): 1000