Лого алт
3

Алат

Алат

Квалитет: PJ

Алат

1050-ALL-N-219659

Код: 1050-ALL-N-219659

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Дијаметар (mm): 4,75

Дополнителен опис: адаптер

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 254.31 ден

Квалитет: PJ

Алат

1050-ALL-N-219657

Код: 1050-ALL-N-219657

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Дополнителен опис: Секач за цевки на сопирачките

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 619.30 ден

Квалитет: PJ

Алат

1050-ALL-N-219661

Код: 1050-ALL-N-219661

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Дополнителен опис: бендер за цевки на сопирачките

Квалитет: PJ

Алат

1050-ALL-N-219655

Код: 1050-ALL-N-219655

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Код на производот : LE957

Дополнителен опис: Комплет за алати со цевки за сопирачките

Квалитет: PJ

Алат

1050-ALL-N-219662

Код: 1050-ALL-N-219662

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Дополнителен опис: Право за сопирање на цевките за сопирачките

Квалитет: PJ
No image available

Алат

1050-ALL-N-219656

Код: 1050-ALL-N-219656

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Дополнителен опис: Зголемена комплетна алатка за запалување на цевката за сопирачките со секач и дебир

Квалитет: PJ

Алат

1050-ALL-N-219658

Код: 1050-ALL-N-219658

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Дополнителен опис: бендер за цевки на сопирачките

Квалитет: PJ

Алат

1050-ALL-N-219660

Код: 1050-ALL-N-219660

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Мерка на низата 1: 3x18 mm

Дополнителен опис: тркало за сечење цевки

*Lowest price for the last 30 days with VAT