Лого алт

Аерофолиа Bubble

Аерофолиа Bubble

Квалитет: PJ
No image available

Bubble Фолија

662-ALL-N-218948

Код: 662-ALL-N-218948

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Дебелина (mm): 0,4

Должина (m): 100

Ширина (mm): 1500

*Lowest price for the last 30 days with VAT