Лого алт

Адаптери canbus

Адаптери canbus

Квалитет: Q

Канбус модул

677-ALL-N-217359

Код: 677-ALL-N-217359

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Линија на продукти: ретрофит

Хомологација: не се применува

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 5W

Дополнително име : Единица за контрола на ЛЕБ Кантус

Квалитет: Q

Канбус модул

677-ALL-N-217360

Код: 677-ALL-N-217360

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Дополнително име : Единица за контрола на ЛЕБ Кантус

Номинална моќност: 50W